Σύστημα Hairwear

 

η αόρατη λύση για την τριχόπτωση στα μαλλιά


hairwear-hauptaufnahme1-e1418133552756Η τριχόπτωση και τα εξαιρετικά λεπτά μαλλιά συνήθως είναι ιδιαίτερα δυσάρεστα και επηρεάζουν όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Η φθορά των μαλλιών και τα εξαιρετικά λεπτά μαλλιά είναι συνήθως εξαιρετικά δυσάρεστα και επηρεάζουν όλες τις ηλικιακές ομάδες. Τα Hairtalk Hairwear είναι η καινοτομία για όλους που επηρεάζονται από την τριχόπτωση. Ένα κομμάτι Top-the-head είναι ελαφρύ, λεπτό, δυσδιάκριτο και μπορεί να προσαρμοστεί για να είναι δυσδιάκριτα τα μαλλιά σας. Δεν θα αισθανθείτε καν το περουκίνι χάρη στο εξαιρετικά λεπτό, χωρίς ραφές φινίρισμα και δεν θα υποφέρετε αυτή την ενοχλητική «αίσθηση περουκίνι». Τα υφαντά μέρη χαρακτηρίζονται από μια πρωτοφανή ελαφρότητα και θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση και μια νέα, θετική προοπτική στη ζωή.

Το χτένισμα είναι κολλημένο στη γραμμή των υπόλοιπων μαλλιών – όχι στο τριχωτό της κεφαλής – με ιατρικά δοκιμασμένες κασέτες που εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή χωρίς φαγούρα ή εφίδρωση. Τα βέλτιστα αποτελέσματα είναι εγγυημένα για τις γυναίκες που χρησιμοποιούν χτενίσματα σε συνδυασμό με τα εξτένσιον μαλλιών. Οι επεκτάσεις προσκολλώνονται πλευρικά στο κεφάλι για να το καλύψουν, καθώς και να πυκνώνουν τα γενικά λεπτά μαλλιά. Σε καθημερινές καταστάσεις, όπως στον ύπνο, το κολύμπι ή στη σάουνα, τα hairtalk Hairwear επιτρέπουν τη μέγιστη ευελιξία και ασφάλεια. Μετά τη φθορά για περίοδο περίπου τριών έως τεσσάρων εβδομάδων, γίνεται αφαίρεση με ένα απαλό διάλυμα από το κομμωτήριο, καθαρίζονται και επανασυνδέονται με τη γραμμή των φυσικών μαλλιών.

Όλα τα Hairtalk Hairwear είναι διαθέσιμα σε 15 φυσικά χρώματα φυσικών μαλλιών. Τα Hairtalk Hairwear όπως τα Wonderfill και τα Easy Top είναι τεμάχια κεφαλής και είναι διαθέσιμα σε 5 έγχρωμες παραλλαγές με χρώματα γραμμής που εγγυώνται μια ακόμη πιο φυσική εμφάνιση.

Τα Hairtalk Hairwear για την άνω κεφαλή έχουν εξεταστεί από πολλούς παρόχους υγειονομικής ασφάλισης. Μόνο πιστοποιημένοι κομμωτές μπορούν να παραγγείλουν και να τοποθετήσουν Hairtalk Hairwear.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

system1-1 
 

1. Ausrichten des Haarteils

system2-1

2. Durchziehen des Eigenhaars

system3-1 

3. Andrücken der Klebeflächen