Εξτενσιονς Χειροποίητα

 
systemhairtalk 
Επεκτάσεις Plus
 

Σχεδόν αόρατο. Ειδικά εφευρέθηκε  ειδικά για το πάνω κεφάλι.

 

 Επεκτάσεις Hairtalk Plus-αόρατες επεκτάσεις, είναι ιδανικά για την  τέλεια επέκταση των μαλλιών για τον όγκο στην κορυφή του κεφαλιού

Οι επεκτάσεις hairtalk   Plus είναι ιδανικές για την κορυφή του κεφαλιού. Στην περίπτωση των λεπτών φυσικών μαλλιών, οι επεκτάσεις πρέπει να είναι ιδιαίτερα δυσδιάκριτες σε αυτές τις περιοχές και να φαίνονται απολύτως φυσικές. Οι κανονικές επεκτάσεις μαλλιών είναι επίσης κατάλληλες και για άλλες περιοχές του κεφαλιού.

Χρώμα μαλλιών

 

 

Το φαινόμενο τρίχας - πριν και μετά

 before after

before after2

before after4

 

 


hairtalk-extensions-plus-bildkachel_02-pinsel

 
Ειδικά σχεδιασμένο για τις επεκτάσεις τρίχας - hairtalk συν με το χρώμα προσάρτησης

 

Επίσης είναι εντελώς αόρατο στα σημεία προσάρτησης-αυτό είναι το πώς θα πρέπει να φαίνεται, η ιδανική επέκταση των μαλλιών. Οι διασταυρώσεις ή οι μεταβάσεις στη φυσική τρίχα δεν πρέπει να είναι ορατές-με επεκτάσεις μαλλιών και με χρώματα στα μαλλιά, είναι εύκολο να το κάνετε. Οι επισημάνσεις είναι διακριτικά έγχρωμες από το σκοτάδι στο φως και κατασκευάζονται με το χέρι, έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στα φυσικά μαλλιά και να έχουν μια φυσική επίδραση. Τα Hairtalk Extensions Plus με χρώμα προσάρτησης είναι διαθέσιμα σε 5 φυσικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

 

 

 

 

 

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα hairtalk

teaser_extensions22

 

 

34

 

 

Περισσότερες ιδέες από το hairtalk

funmini


extensions_plus