Περιποίηση Hairtalk

 
systemHairtalk προϊόντα περιποίησης μαλλιών
 

Ξέρουμε πώς να φροντίζουμε τα εξτένσιον

 

 
Σαμπουάν για μαλλιά Hairtalk

Ενώ τα συμβατικά σαμπουάν εξυπηρετούν ιδιαίτερα τις ανάγκες του τριχωτού της κεφαλής, το σαμπουάν για χτενίσματα έχει σχεδιαστεί ειδικά για Extensions. Περιέχει έναν ιδιαίτερα μικρό συνδυασμό ελαίων και αλκοολών, θρέφει τα μαλλιά με υγρασία και θρεπτικά συστατικά και έτσι διατηρεί την υγιή δομή των πραγματικών εξτένσιον.

 

 

 

 

Hairtalk balm

!.!.! Hair-Talk βάλσαμο δουλεύει στα βρεγμένα μαλλιά μετά το πλύσιμο, έτσι ώστε τα μαλλιά να μπορούν να απορροφήσουν τις ουσίες φροντίδας βαθιά μέσα στα μαλλιά κατά τη διάρκεια της ξήρανσης. Έτσι, τα μαλλιά ενυδατώνονται παντού και φαίνονται λαμπερά, υγιή και φροντισμένα μετά από στέγνωμα σε μέτρια θερμοκρασία. 


 

 
Hairtalk. Conditioner

Μαλακτικό !.!.! το κοντίσιονερ φροντίζει για τα μαλλιά βαθιά και ενυδατώνει και επιδιορθώνει τις εύθραυστες περιοχές στα μαλλιά. Η δομή βελτιώνετε με το γαλάκτωμα ψεκασμού που  εξαπλώνεται σαν ένα προστατευτικό παλτό γύρω από τα φυσικά μαλλιά, καθώς και πάνω από τα εξτένσιον που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη φροντίδας. Τα μαλλιά γίνονται μεταξένια μαλακά, απαλά και λαμπερά και υγιή.

 

 

 

 

Hairtalk Detangler

! Εύκολο χτένισμα χωρίς να σχίσει και να σπάσει τα μαλλιά: δεν υπάρχει πρόβλημα με το Hairtalk Detangler. Εφαρμόζεται μετά το πλύσιμο, κάνει τα μαλλιά και τα εξτενσιονς, εύκολα να χτενιστούν και να εξομαλύνουν και επιτρέπει στη βούρτσα να γλιστράει σχεδόν αβίαστα μέσα από τα μαλλιά.


 

 
Hairtalk Hair trip fluid

υγρό για τα μαλλιά

Οι ευαίσθητες άκρες των μαλλιών μπορούν εύκολα να καταστραφούν, να σπάσουν και να χωρίσουν. Για να προστατεύσετε της άκρες των κατεστραμμένων μαλλιών  από περαιτέρω βλάβη μπορείτε να εφαρμόσετε το Hairtalk Hair trip fluid . Ο ορός είναι ειδικά ανεπτυγμένος για τα κατεστραμμένα μαλλιά άκρα και αποτρέπει την περαιτέρω εξάπλωση της βλάβης.

 

 

 

 

Hairtalk repair cream

κρέμα επισκευής μαλλιών

Η Hairtalk κρέμα επιδιόρθωσης μαλλιών δίνει έμφαση στα μαλλιά για  μια επιπλέον δόση φροντίδας. Σε συνδυασμό με το υγρό άκρο τρίχας δίνει στα Hairtalk Extensions μια υγιή λάμψη μέχρι τις άκρες!

Hairtalk brush

βούρτσα για τα μαλλιά

Η βούρτσα για τα hairtalk μαλλιά αποτελείται από ένα συνδυασμό σύντομων φυσικών τριχών και με μακρύτερες πλαστικές τρίχες. Μαζί εξασφαλίζουν απλό απαλό χτένισμα των  εξτένσιον – ακόμα και στις ενώσεις μεταξύ των φυσικών μαλλιών σας και των εξτένσιον.

 

 
Φροντίδα ειδικά ανεπτυγμένη για  Hairtalk Extensions, περιποίησης μαλλιών, αυτά τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών είναι ιδανικά για τα εξτένσιον σας

Για μια φυσική, εντυπωσιακή εμφάνιση με διακριτικά εξτένσιον, η σωστή περιποίηση των μαλλιών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι ανάγκες φροντίδας των εξτένσιον διαφέρουν ελαφρώς από αυτές των μαλλιών σας. Τα σωστά προϊόντα φροντίδας με μεγάλη ποσότητα υγρασίας εξασφαλίζουν καλή διάβρωση και υγιή, λαμπερά μαλλιά.

Hair color range

 

 

 

 

Χρωματική γκάμα μαλλιών

Χρωματική γκάμα μαλλιών


 

 

Discover more hairtalk products

teaser_extensions22

 

 

34

 

 

More hairtalk ideas by hairtalk

funmini


extensions_plus