FAQ – Συχνές ερωτήσεις

Ακολουθούν συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για εσάς…

 

 

Πώς μπορώ να βρω έναν κομμωτή της  Hairtalk Extensions ;!.!.! 

 

Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το Hairtalk Partner Finder σαλόνι ή να επικοινωνήσετε με την Hairtalk ομάδα μας στο + 35722785109. Εδώ θα λάβετε πληροφορίες για τον πλησιέστερο κομμωτή και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας γρήγορα και εύκολα.

Πόσο κοστίζει μια επέκταση μαλλιών ή όγκο;

Η ερώτηση κόστους δεν έχει καμία γενική απάντηση, δεδομένου ότι δεν υπάρχει  καθορισμός στην τιμή του προϊόντος, αλλά αντ ‘ αυτού κάθε κομμωτής χρεώνει ατομικά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες (πλύσιμο, κοπή, εφαρμόζοντας επεκτάσεις κ. λπ.). Μια πλήρης θεραπεία για την επέκταση των μαλλιών με επεκτάσεις 40 cm είναι διαθέσιμη ξεκινώντας από περίπου. Τα πυκνωτά κοστίζουν λιγότερο, καθώς είναι μικρότερα (25 εκατοστά) και χρειάζονται λιγότερες επεκτάσεις. Αυτά μπορούν να αγοραστούν ξεκινώντας από περίπου .

 

 

 

Μπορώ να βαψω τα  Hairtalk Extensions ή να τα κάνω περμανάντ;

 

Καταρχήν, και οι δύο επιλογές είναι δυνατές, αλλά απαιτούν ειδικές γνώσεις. Χρησιμοποιούμε remy τρίχα που είναι πρώτα λευκασμένη και στη συνέχεια βαμμένη για να επιτευχθεί το επιθυμητό χρώμα. Ενώ δεν είναι δυνατή η λεύκανση ή η ελαφρύτερη βαφή, στα σκουρότερα χρώματα πλένετε ή σβήνει. Κατά τη διάρκεια μιας περμανάντ, ειδικότερα, είναι σημαντικό η θεραπεία να εκτελείται μόνο από έναν ειδικό που κατανοεί ότι οι επεκτάσεις έχουν ήδη λευκανθεί και υποστεί έντονη επεξεργασία. Οι υψηλής επεξεργασίας επεκτάσεις δεν είναι συνδεδεμένες στο τριχωτό της κεφαλής και έτσι δεν μπορούν να εισχωρήσουν εσωτερικά με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μέσω των ενεργών ριζών.

 

 

 

Έχω φυσικά κυματιστά μαλλιά-μπορώ να πάρω επίσης σγουρά εξτενσιονς;

 

Ναι, σγουρά σκέλη με διαφορετικά είδη και βαθμούς μέτρησης και  αν μια μπούκλα μπορεί να παραγγελθεί. Ο κομμωτής μετρά τη διάμετρο των μπούκλων και παραγγέλνει αναλόγως.

 

 

 

Μπορώ να κάνω μια αλογοουρά ή να σηκωσω προς τα πάνω τύπου σε κοτσίδα με την επέκταση των μαλλιών;

 

Σε αντίθεση με τη μέθοδο συγκόλλησης, είναι δυνατή η αύξηση των μαλλιών μεστυλ ή αλογοουρές με τη μέθοδο πρόσφυσης με μαλλιά, χωρίς να γίνονται ορατά τα σημεία επαφής. Ωστόσο, το στυλ των μαλλιών δεν πρέπει να χτενιστεί πολύ αυστηρά ή σκληρά, δεδομένου ότι οι επεκτάσεις είναι μαγνητοσκοπημένες και εφαρμόζονται προς τα κάτω σε μια καθοδική κατεύθυνση. Αν τα μαλλιά είναι χαλαρά πιασμένα ή τράβηγμενα προς τα πάνω, ή στο πίσω μέρος και/ή να τα θέσει χαλαρά σε μια αλογοουρά ή μαζεμένο στυλ των μαλλιών, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτά τα Hairstyle (δείτε εικόνες στο «Gallery»: γάμος ή εορταστικα μαλλιά-στυλ).

 

 

 

Είναι οι ενώσεις εμφανείς ή ενοχλητικές;

Οι αυτοκόλλητες ταινίες για συγκόλληση δεν είναι αισθητές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αμέσως μετά την εφαρμογή των επεκτάσεων, μερικοί μπορεί να αισθάνονται λίγο «τσίμπημα» για μία ή δύο ημέρες, δεδομένου ότι οι επεκτάσεις μαλλιών στερεώνονται απευθείας στις ρίζες των μαλλιών. Διαφορετικά, οι συνδέσεις είναι τόσο επίπεδες, ευέλικτες και μαλακές που συγχωνεύονται στο κεφάλι απευθείας, και ακόμη  χαϊδεύοντας τα μαλλιά με τα χέρια, η ένωση δεν μπορείς να την  αισθανθείς.

 

 

 

Πόσο καιρό μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι επεκτάσεις μαλλιών, και/ή πόσο συχνά οι τρίχες της τρίχας πρέπει να ξαναπροσκολληθουν στις ρίζες;

Η απάντηση σε αυτό εξαρτάται από την τριχοφυΐα και την πυκνότητα. Σε γενικές γραμμές τα Hairtalk Extensions πρέπει να επανασυνδεθούν από κομμωτή στις ρίζες των μαλλιών κάθε δύο έως τρεις μήνες, δεδομένου ότι «μεγαλώνουν» μαζί με τα φυσικά μαλλιά.

 

 

 

Πόσο συχνά μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν τα Hairtalk μαλλιά σου;!.!.!

Οι επεκτάσεις μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν περίπου δύο ή τρεις φορές, ανάλογα με το επίπεδο της φροντίδας. Όσο περισσότερη φροντίδα, τόσο περισσότερο  τα Hairtalk Extensions παραμένουν υγιή, γυαλιστερά και κατάλληλα για χρήση. Η συγκόλληση μπορεί να καθαριστεί και να ανανεωθεί χωρίς όριο ξανά και ξανά.

 

Τι πρέπει να προσέξω σχετικά με τη φροντίδα και την καθημερινή ζωή των Hairtalk Extensions;

 

Το πλύσιμο πρέπει να γίνει στο ντους και να μην είναι το κεφάλι πάνω – αλλιώς είναι δύσκολο να ξεμπερδεψουμε τα μαλλιά μετά. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα φροντίδας δεν περιέχουν πετρέλαιο ή αλκοόλ. Τα σημεία επαφής με μονωτική ταινία θα μπορούσαν να διαχωριστούν εκτός αν χρησιμοποιούνται ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα φροντίδας των Hairtalk Extensions.

 

Γιατί οι ξανθιές επεκτάσεις μου, εμφανίζονται ξαφνικά κοκκινωπά/πρασινωπά;

 

Τα ορυκτά στοιχεία και οι χημικές ουσίες στο νερό μπορούν να αλλάξουν το χρώμα των λευκασμένα μαλλιά. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λεύκανση, το στρώμα τρίχας είναι σπασμένο ανοιχτό, καθιστώντας το πιο πορώδες. Τα πορώδη μαλλιά απορροφούν ορυκτά και χημικά πιο εύκολα από τα υγιή μαλλιά. Το σίδερο μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιζήμιο εδώ. Το σίδερο που περιέχεται στο συμβατικό νερό της βρύσης σε μεγάλες ποσότητες προσκολλάται στα πορώδη σημεία και τα κάνει να φαίνονται κοκκινωπά ή πρασινωπά. Ο κοκκινωπός αποχρωματισμός σε ξανθά μαλλιά δεν προέρχεται από ελαττωματικό προϊόν ούτε είναι λόγος για παράπονο, αλλά μάλλον αποτέλεσμα της αυξημένης περιεκτικότητας σε μέταλλα και σίδηρο στο νερό. Για την αποφυγή τέτοιων επιδράσεων συνιστούμε εντατική φροντίδα και επαρκή χρήση των μαλλιών και κρέμα επισκευής μαλλιών.

 

 

Γκαλερί

Εμπνεύσου

 

Είτε χρησιμοποιείτε εξτένσιον για να προσθέσετε μήκος, χρώμα ή όγκο, τα hairtalk εφαρμόζονται με  επίτευξη σε ολόκληρο κεφάλι σε λιγότερο από μία ώρα. Αυτή η ανακάλυψη στην τεχνολογία επέκτασης επιτρέπει σε στυλίστες σε όλο τον κόσμο να μοιραστούν τα πανέμορφα πριν και μετά. Ακολουθήστε https://www.instagram.com/hairtalk_Cyprus/ αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα για να δείτε εμπνευσμένες εμφάνισεις και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας #hairtalkcyprus. Με τα Hairtalk , τα πάντα είναι μη ανιχνεύσιμα εκτός από τα αποτελέσματα.

 

 

 

Επεκτάσεις μαλλιών-πριν/μετά