Εξτενσιονς

system


hairtalk

Επεκτάσεις

 

Τόσο φυσικά. Τόσο άνετα. Τόσο εύκολα.
Τόσο Φυσικά. Τόσο άνετα. Πανεύκολη εφαρμογή.

 

 
Γρήγορη,
Απαλά στα  μαλλιά, για όλους τους τύπους
μαλλιών, εφαρρμοσιμα- μαλλιά εξτενσιονς ιδανικα
για όγκο.

Όμορφα, μακριά μαλλιά σε φυσικές αποχρώσεις και με συναρπαστικές αντανακλάσεις.  Με τις επεκτάσεις μαλλιών αυτό το ονειρεμένο όνειρο βγαίνει αληθινό! Ειδικά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες στα κομμωτήρια συνεργατών μας χρησιμοποιούν και εφαρμόζουν σε λιγότερο από μια ώρα τα μαλλιά εξτενσιονς. Οι υπερεπίπεδες συγκολλητικές λωρίδες έχουν πλάτος μόνο 3 εκατοστά και ύψος 7mm. Είναι προσκολλημένες στα δικά σας μαλλιά σε τρία διαφορετικά στάνταρ μήκη ( 25cm, 40cm, 55cm) και 28 χρώματα μαλλιών, πληρότητα, και μήκος. Σύμφωνα με τις επιθυμίες του χρήστη και τη δημιουργικότητα και την έμπνευση του κομμωτηρίου, τα φυσικά μαλλιά και οι επεκτάσεις μαλλιών μπορούν να διακοσμηθούν όπως θέλετε.

Ανακάλυψε την ποικιλία χρωμάτων  της Hairtalk

 

 

 

 

 

 

hai_prototype_Unternehmen-hairtalk-gmbh-image5


Επεκτάσεις ποιότητας πρώτης κατηγορίας

Οι επεκτάσεις μαλλιών είναι τόσο άνετες για να  τις φορας, σαν να ήταν αυθεντικά μαλλιά. Ο λόγος είναι σαφής: αυτή η επέκταση των μαλλιών και τα πυκνά μαλλιά είναι κατασκευασμένα από 100% Ρέμι-Hair και αναμιγνύονται τέλεια με τη δομή και το χρώμα των μαλλιών. Με τα σωστά προϊόντα φροντίδας, οι επεκτάσεις μαλλιών μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν αρκετές φορές.

 

 

 

Το εφέ της Hairtalk – Πριν και μετά

 before after

before after2

before after4

 

 


Πώς παράγονται οι επεκτάσεις μαλλιών?

Για να προστατεύσει τη δομή των μαλλιών από την αρχή και να διατηρήσει τη φυσική τους εμφάνιση, τα μαλλιά είναι δεμένα στην κοτσίδα και κομμένα ως έχει . Αυτό διατηρεί την κατεύθυνση της φυσικής ανάπτυξης και μια άθικτη στρώση επιδερμίδας. Στα περαιτέρω βήματα παραγωγής, τα σκέλη επεξεργάζονται ιδιαίτερα απαλά και προσεκτικά. Αυτό διασφαλίζει ότι οι επεκτάσεις μαλλιών διατηρούν τη φυσική τους λάμψη και ελαστικότητα και δεν γίνεται ζημιά.

Ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει με τα
εξτένσιον?

Οι επεκτάσεις μαλλιών εφαρμόζονται ένα σκέλος τη φορά. Χάρη σε αυτή τη λεγόμενη μέθοδο σάντουιτς είναι δυνατόν να μιμηθούν
σχεδόν κάθε χρώμα των φυσικών μαλλιών σε μια φυσική εμφάνιση. Ειδικά μήκη και ειδικά αιτήματα χρωμάτων μπορούν να παραγγελθούν κατόπιν αιτήματος ανά πάσα στιγμή μέσω των κομμωτηρίων συνεργατών.

Επεκτάσεις μαλλιών – μήκη
lengs1lengs2lengs3

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα της
Hairtalk

teaser_extensions22

 

 

34

 

 

Περισσότερες Hairtalk ιδέες από την  Hairtalk

funmini


extensions_plus

Όμορφα, μακριά μαλλιά σε φυσικές αποχρώσειςκαι με συναρπαστικές αντανακλάσεις.  Με τιςεπεκτάσεις μαλλιών αυτό το ονειρεμένο όνειροβγαίνει αληθινό! Ειδικά εκπαιδευμένοιεπαγγελματίες στα κομμωτήρια συνεργατών μαςχρησιμοποιούν και εφαρμόζουν σε λιγότερο απόμια ώρα τα μαλλιά εξτενσιονς. Οι υπερεπίπεδεςσυγκολλητικές λωρίδες έχουν πλάτος μόνο 3εκατοστά και ύψος 7mm. Είναι προσκολλημένεςστα δικά σας μαλλιά σε τρία διαφορετικά στάνταρμήκη ( 25cm, 40cm, 55cm) και 28 χρώματαμαλλιών, πληρότητα, και μήκος.