GR|EN|
Log in|Registration
+35722785109

FAQs-Συχνές ερωτήσεις


Εδώ υπάρχουν συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για σας.

 

Πώς μπορώ να βρω ένα κομμωτήριο hairtalk;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το ευρετήριο hairtalk μας για εύρεση ενός κομμωτηρίου ή επικοινωνήστε με την ομάδα hairtalk μας στο +35722785109. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το πλησιέστερο κομμωτήριο και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας γρήγορα και εύκολα.

 

Πόσο κοστίζουν τα εξτένσιονς ή η πύκνωση;

Το ζήτημα του κόστους δεν έχει γενική απάντηση δεδομένου ότι δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη χρέωση, αλλά αντίθετα ο κάθε κομμωτής χρεώνει διαφορετικά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες (λούσιμο, κόψιμο, εφαρμογή εξτένσιονς, κλπ). Μία πλήρης θεραπεία εξτένιονς με 40 εκ. τρίχα είναι διαθέσιμη ξεκινώντας περίπου από 500 ευρώ. Οι πυκνώσεις κοστίζουν λιγότερο δεδομένου ότι χρειάζονται κοντύτερα (25εκ) και λιγότερα εξτένσιονς. Αυτά μπορούν να αγοραστούν ξεκινώντας περίπου από 100 ευρώ.

 

Μπορώ να βάψω τα εξτένσιονς hairtalk ή να κάνω περμαναντ;

Κατ’ αρχήν  και οι δύο επιλογές είναι δυνατές αλλα απιτούν ειδικές γνώσεις. Χρησιμοποιούμε Remy μαλλιά που αρχικά έχουν λευκανθεί και συνέχεια βαφτεί για να επιτευχθεί το επιθυμητό χρώμα. Επειδή λευκαίνεται ένα ελαφρότερο χρώμα δεν είναι πιθανόν αλλά πιο σκούρα χρώματα, λούσιμο ή βάψιμο είναι. Κατά την διάρκεια μίας περμανάντ ειδικά, είναι σημαντικό η θεραπεία να γίνεται μόνο από ένα ειδικό ο οποίος κατανοεί ότι τα εξτένσιονς έχουν ήδη λευκανθεί και επεξεργαστεί βαριά. Τα υπερ- επεξεργασμένα εξτένσιονς δεν συνδέονται στο τριχωτό της κεφαλής και επομένως δεν μπορούν να εφοδιαστούν εσωτερικά με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά διαμέσου των ενεργών ριζών.

 

Έχω φυσικά κυματιστά μαλλιά- μπορώ να έχω επίσης κυματιστά εξτένσιονς;

Ναι, σγουρές πλεξούδες με διαφορετικά είδη και βαθμούς κυματισμού και μπούκλας μπορούν να παραγγελθούν. Ο κομμωτής μετρά την διάμετρο της μπούκλας και του κυματισμού και παραγγέλνει ανάλογα.

 

Μπορώ να κάνω αλογοουρά ή κότσους με τα εξτένσιονς hairtalk;

Σε αντίθεση με την μέθοδο συγκόλλησης, οι κότσοι και οι αλογοουρές είναι δυνατές με την μέθοδο προσκόλλησης της hairtalk χωρίς τα σημεία επαφής να είναι ορατά. Ωστόσο, το στυλ του μαλλιού δεν πρέπει να χτενιστεί πίσω πολύ αυστηρά, δεδομένου ότι τα εξτένσιονς έιναι κολλημένα με ταινία και έχουν κλίση προς τα κάτω σε μία πτωτική κατεύθυνση. Αν το μαλλί πειράζεται χαλαρά ή τραβιέται προς τα πάνω, ή προς τα πίσω και φτιάχνεται χαλαρά σε μία αλογοουρά ή σε κότσο, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τέτοια στυλ μαλλιών ( δείτε φωτογραφίες στην’’ γκαλερί’’ : Γάμος και εορταστικά χτενίσματα).

 

Οι συνδέσεις είναι αισθητές;

Οι κολλητικές ταινίες για σύνδεση δεν είναι αισθητές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αμέσως μετά τις εφαρμογή των εξτένιονς, ορισμένες μπορεί να αισθάνονται σαν ένα τσίμπημα για μία ή δύο μέρες, αφού τα εξτένσιονς στερεώνονται απευθείας στις ρίζες των μαλλιών. Σε αντίθετη περίπτωση οι συνδέσεις είναι τόσο επίπεδες, εύκαμπτες, και μαλακές ώστε να συγχωνεύονται άμεσα στο κεφάλι, ακόμα κι όταν χαϊδεύεις το κεφάλι με τα χέρια, οι συγκολλήσεις δεν μπορούν να γίνουν αισθητές.  

 

Πόσο καιρό μπόρουν να χρησιμοποιηθούν τα εξτένσιονς για τα μαλλιά, ή και πόσο συχνά τα hairtalk νήματα πρέπει να επανασυνδεθούν με τις ρίζες;

Η απάντηση σε αυτό εξαρτάται από την ανάπτυξη και την πυκνότητα των μαλλιών. Σε γενικές γραμμές τα εξτένσιονς hairtalk πρέπει να επανασυνδεθούν από ειδικούς κομμωτές στις ρίζες των μαλλιών κάθε δύο με τρείς μήνες, δεδομένου ότι «μεγαλώνουν» μαζί με τη φυσική τρίχα.

 

Πόσο συχνά μπόρουν να επαναχρησιμοποιηθούν τα hairtalk;

Τα εξτένσιονς μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν περίπου δύο ή τρείς φορές ανάλογα με το επίπεδο της περίθαλψης. Η περισσότερη φροντίδα, όσο μεγαλύτερα είναι τα εξτένσιον τρίχας παραμένουν υγιές, λαμπερά και κατάλληλα για χρήση. Η σύνδεση μπορεί να καθαριστεί και να ανανεώνεται χωρίς περιορισμό ξανά και ξανά.


Τι πρέπει να εξετάσω σχετικά με τη φροντίδα και την καθημερινή ζωή των εξτένσιονς hairtalk;

Το πλύσιμο πρέπει να γίνεται στο ντούς και όχι πάνω από το κεφάλι - αλλιώς είναι δύσκολο μετά να ξεμπερδευτούν τα μαλλιά. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα φροντίδας δεν περιέχουν λάδι ή οινόπνευμα. Τα σημεία επαφής της ταινίας σύνδεσης θα μπορούσε να διαχωριστεί αν δεν χρησιμοποιούνται ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα φροντίδας hairtalk εξτένσιονς.

 

 

Γιατί ξαφνικά τα ξανθά μου εξτένσιονς εμφανίζονται κοκκινα / πρασινωπά;

Ορυκτά και χημικές ουσίες στο νερό μπορεί να αλλάξουν το χρώμα των λευκασμένων μαλλιών. Κατά τη διαδικασία λεύκανσης, το στρώμα μαλλιών είναι ανοικτό και ραγισμένο καθιστώντας τα μαλλιά πιο πορώδη. Τα πορώδη μαλλιά απορροφούν μέταλλα και χημικά πιο εύκολα από ό’ τι τα υγιή μαλλιά. Ο σίδηρος μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιζήμιος εδώ. Ο σίδηρος που περιέχεται σε συμβατικό νερό της βρύσης και σε μεγάλες ποσότητες προσκολλάται στις πορώδης κηλίδες των μαλλιών και τα κάνει να φαίνονται κοκκινωπά ή και πρασινωπά. Ένα κοκκινωπό χρώμα στα ξανθά μαλλιά δεν προέρχεται από ένα ελαττωματικό προϊόν ούτε λόγος για κάποιο παράπονο, αλλά μάλλον είναι αποτέλεσμα της αυξημένης περιεκτικότητας των ανόργανων αλάτων και σιδήρου στο νερό. Για να αποφευχθούν τέτοιου είδους επιπτώσεις προτείνουμε εντατική θεραπεία και επαρκή χρήση του hairtalk βάλσαμου και hairtalk κρέμα επιδιόρθωσης.